Amersfoort

We hebben een cultuur die zich laat kenmerken door openheid. Alles en iedereen is makkelijk te benaderen, geen strenge hiërarchie. Een platte cultuur is voor ons de motor achter creativiteit. Wel is het zo dat iedereen positief kritisch is. Op zichzelf, en op elkaar. Uiteindelijk willen we keer op keer het beste werk maken.

Simpel van buiten,
complex van binnen

Het creëren van waardevolle platformen die problemen tackelen en dagelijkse situaties makkelijker maken. Dat is waar wij in uitblinken. Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren bijzondere oplossingen voor echte, alledaagse uitdagingen. Dit alles doen we op hoog niveau en vanuit de Simplicity Moves principes. Alles wat we bedenken, ontwerpen en bouwen dient ‘seamless’ te zijn. In design, user experience, idee, techniek maar ook zakelijk. Alles moet kloppen en voor zichzelf spreken zonder veel te moeten uitleggen. Je hoeft immers niet altijd iets te zeggen om iets te vertellen. Natuurlijke adoptie bij de eindgebruiker is het doel. Dat betekent mensen laten voelen waar ze naartoe moeten.

Team performance

Bij Gravity hechten we veel waarde aan de manier waarop mensen samenwerken en hoe verschillende persoonlijkheden bij elkaar passen. Daardoor wordt de synergie, het resultaat en werkplezier optimaal. Teamily geeft inzicht in de capaciteiten van teams.

"The Teamily report is based on the TEAMDRIVER methodology. At it's core is the mapping of people to 16 different challenges which can be found in any project. This mapping of people personal preferences to actual work context is what makes TEAMDRIVER a unique approach in the world. Understand the science of your teams."
(teamily.com)
91

Dependability & Collaboration

Can we rely on each other? Does everybody bring what's needed to succeed as a team?

89

Strength & Structure

Are we as a team capable of handling all the challenges we will face during a project?

82

Feedback & Reward

Are we learning as a team? Are we enjoying our successes together?

90

Safety & Cohesiveness

Is this team feeling like a team on a mission? Are we committed to this team and the cause?

Awards &
Nominaties

Beetje borstklopperij, maar awards en nominaties zijn een mooie erkenning. We zijn dan ook ontzettend trots op de onderstaande lijst. En het is pas het begin. 

Emerce 100

Gravity is in 2023 bekroond tot #1 Digital agency fullservice middelgroot en staat al vijf jaar op rij in de top van Emerce100.

Dutch Interactive Awards

Genomineerd voor een DIA in de categorie Digitale Transformatie met Nijver in 2022. In de categorie Tools hebben we in 2020 met Triple8 een Zilveren DIA gewonnen. In 2018 binnen de categorie Content een Zilveren DIA met Fantube.

Top 250 Groeibedrijven

Gravity behoort tot de top 250 grootste groeibedrijven van Nederland in 2021 en 2022. Opgesteld door NLgroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship.

Fonk 150

Sinds 2018 een toppositie binnen de elite van de Nederlandse bureauwereld.

SAN Accent

In 2019 is Gravity genomineerd voor een SAN Accent voor de Zwitsal Babynamen app.

AMMA Award

In 2018 is de Zwitsal Babynamen app genomineerd voor een AMMA award.

Who to Watch

Doorgedrongen tot de bureautop als 'break through' agency van 2018.

Unilever Gladiator Award

De Zwitsal Babynamen app ontving binnen Unilever Global een gouden award.

Awwwards

In 2017 ontvingen we een eervolle vermelding van Awwwards.

Ondernemer van het jaar

In 2014 is founder Marco Groenendijk uitgeroepen tot 'Ondernemer van het Jaar'.

Wil jij ook bij
Gravity werken?

Mooi. We kijken ernaar uit van je te horen. Tot snel?

We are part of the Loyals Group.