Strategy

De afdeling strategy fungeert als spin in het web tussen projectmanager, designer, developer én klant. Samen met diezelfde klant wordt een strategie bepaald. Welke behoefte heeft de opdrachtgever en waar wil de hij naar toe? En minstens zo belangrijk, hoe zetten we de eindgebruiker in beweging en zorgen we dat de acceptatie van het platform zo groot mogelijk is. Op basis van deze inzichten worden de juiste skills en personen binnen Gravity aan elkaar gekoppeld. Een projectteam die de klus klaart. Onze tools zijn Google Suite, Miro, Simplicate en Jira.

Business Design

​​Het vertalen van de vraag van de opdrachtgever naar een werkbare technische oplossing. Dat is in de kern waar onze business designers verantwoordelijk voor zijn. Dat is vaak een digitale oplossing voor een probleem of een kans. De business designers bij Gravity kennen het digitale landschap als hun broekzak en weten altijd de juiste digitale oplossing te bedenken die past bij de uitdaging van onze opdrachtgever en hun klanten. Dit gebeurt altijd vanuit onze simplicity moves gedachte. Als business designer ben je niet alleen verantwoordelijk voor de klant en het pre-salestraject, maar ook ben je onderdeel van het ontwikkelteam. Tegelijkertijd is de business designer sparringpartner voor projectmanagers, UX/UI- designers en developers. Meedenken, (on)gevraagd advies geven en het opstellen van offertes horen daar net zo goed bij. Kortom, veelzijdig en gespecialiseerd.

Projectmanagement

Vanuit ons kantoor in Amersfoort zetten onze projectmanagers, scrum masters en agile coaches alles op alles om een project goed te laten verlopen. ​​Zij zijn de spil van onze organisatie en houden een stevige voet aan de grond bij zowel het interne team als bij de klant. Onze projectmanagers kennen de status en planning van projecten en streven naar de maximaal haalbare kwaliteit van onze producten. Samen met de accountmanager en business designers kennen zij de vraag van de klant en vereenvoudigen ze dit tot concrete taken voor het team. Inlevingsvermogen en de manier van communiceren maken dat de klant vertrouwen heeft in Gravity en het eindproduct. Onze projectmanagers zijn pas tevreden als zowel de klant als het team blij zijn met het resultaat.

Volgende discipline

Lees over UX, UI, Service design en de tools die we gebruiken.

We are part of the Loyals Group.