Design

Techniek mag dan de onderliggende magie zijn, de buitenkant moet minimaal zo betoverend zijn wil je mensen raken, binden en bewegen. We ontwerpen en designen totdat alles pixel perfect is. Van UX tot UI en Service Design. De meestgebruikte programma’s zijn Sketch, Photoshop, Illustrator, Invision en Flinto.

UI & UX Design

Design moet niet alleen mooi zijn, het moet ook helder werken. Het ontwerpen van platformen of applicaties is dan ook een specialisme. Alles moet kloppen en voor zichzelf spreken zonder veel te moeten uitleggen. Natuurlijke adoptie bij de eindgebruiker is het doel. Dat betekent mensen laten voelen waar ze naartoe moeten. UX en UI Design staat hierin centraal.

Onze designers zijn, naast enorm creatief, op de hoogte van alle trends omtrent UX en UI Design. We zetten de gebruiker voorop. Ongeacht welk ontwerp er gemaakt wordt. Door een goede samenwerking tussen design, strategy en development is het eindresultaat zoals de opdrachtgever voor ogen heeft.

Service Design

De ultieme klantervaring, dat is wat we met Service Design willen bereiken. Het gaat niet alleen om het aanbieden van een product, maar om het leveren van een innovatief aanbod. Op ieder moment in de customer journey jouw klant bereiken, dat is het doel. Door een nauwe samenwerking met de opdrachtgever sluit het ontwerp naadloos aan op de vraag. In design, user experience, idee, techniek maar ook zakelijk.

Volgende discipline

Backend, Frontend & Mobile Development bij Gravity.

We are part of the Loyals Group.